Search

Sexologisk rådgiver

Før et inngrep

Før en operasjon vil man ha mange ulike spørsmål. Et kirurgisk inngrep kan påvirke vårt selvbilde, og kroppsoppfatning. Mange lurer på om man kan være seksuelt aktiv igjen, eller om man kan bære frem et barn. Dette er spørsmål mange ofte “glemmer” å ta opp når man er på sykehuset, eller kanskje er det for mye annen informasjon at det ikke er plass til mer..

Samliv etter operasjon

Hvordan vil min partner forholde seg til posen på magen? Eller at et bryst er borte?   Er din partner involvert i sykdomsforløpet fra start? I mange sykdomsforløp kan god kommunikasjon være avgjørende for et godt sexliv.

Kanskje du og din partner skal ta en samtale sammen hos sykepleier. Din partner har kanskje også en del spørsmål rundt deres samliv..

En liten hemmelighet på magen?

Når skal man si det? den lille hemmeligheten på magen? Vil det komme en naturlig anledning? Det er du som bestemmer når tiden er inne. Det er lett å skjule en stomipose når man har på klær, men på det tidspunktet du bestemmer deg for å være mer intim, er det ikke lenger like lett å skjule.

Skjermbilde 2018-08-28 kl. 12.38.51

Som kunde hos Bandagist 1 kan du få veiledning av sexologisk rådgiver. Dette tilbyr vi alle våre kunder som henter varer på blå resept.

Du må selv ta kontakt med Bandagist 1 Bærum for å avtale tid og dato. Hver konsultasjon varer i 60 minutter, og koster 700,-

Lær mer..

Sjekk NORILCO sin hjemmeside for flere nyttige tips og erfaringer her...

Vet du hvor du kan finne informasjon om sex og samliv?

Den som leter finner..

  • Din stomisykepleier på sykehuset vil veilede deg og gi deg nyttige tips når tiden er moden.
  • Flere sykehus har sexolog hvor du og din partner kan få god hjelp
  • Det finnes flere sexologer i de fleste fylker hvor man kan betale for konsultasjon
  • Du kan henvende deg til Bandagist 1 Bærum for time hos sexolog