Search
SÅR
Visste du at ...
det hele tiden foregår forskning på sår? Resultatet er nye fantastiske sår-produkter som kommer deg med sår til gode.
Regelverk

Det er ulike regler for hvem som skal dekke utgiftene til ditt sår. Det er avhengig av behandler av såret og om det blir betegnet som kronisk eller ikke. Husk å ta vare på kvitteringer for dine utgifter på sår-materiell, dersom du kjøper det selv.

Les mer her
For helsepersonell

Er du som helsepersonell oppdatert på den nyeste forskningen innen sår? Eller vasker du fortsatt sår i grønnsåpe? Her vil du finne kort informasjon om ulike typer sår

Les mer her
Undervisning

Er du helsepersonell og ønsker undervisning for deg og ditt team? Kontakt oss for å tilpasse et godt undervisningsopplegg.

Kontakt oss
Sår og diabetes

Har du diabetes, og nylig fått sår på føtter eller ben? Du skal alltid henvende deg til diabetes-sykepleier, poliklinkk eller lege for å få en profesjonell vurdering for hvordan dine sår skal behandles

Vi er nøytrale

Bandagist 1 er produkt- og leverandør-nøytrale. Det vil si at hos oss vil vi gi deg de produktene som du har blitt anbefalt å bruke av din sår-sykepleier. Hvis det er produkter som ikke er mulig å finne, vil vi i dialog med din forskriver finne det beste alternativet til deg. Hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Omsorg

Bandagist 1 skal utvise omsorg og hensyn i behandling og pleie overfor både medarbeidere, pasienter og helsepersonale.

Respekt

Bandagist 1 skal vise respekt og hensyn overfor pasienter, helsepersonale og medarbeidere. Vi behandler alle slik vi ønsker å bli behandlet.

Forståelse

Bandagist 1 skal vise empati, forståelse og vilje til å akspetere andres behov og valg. Vi utviser menneskelighet, men holder en profesjonell distanse

Kompetanse

Vi opptrer profesjonelt med erfaring, kunnskap og kompetanse når bandagistarbeidet utføres. Vi setter en høy standard for utføring av bandagistrelaterte arbeidsoppgaver i bransjen.

Klinisk Praksis

Vi opptrer med tillit og saklighet ved bruk av medisinske uttrykk og i væremåte, vi fremstår som en forlengelse av helsesektoren.