Search

Reise med stomi

Flyreise

Lange flyreiser kan være en utfordring. Små flytoaletter, og begrenset plass til å kvitte seg med stomiposer kan være vanskelig. Husk å alltid ha med deg ekstra utstyr i håndbagasjen, kanskje en tømbar pose kan være løsningen? Så slipper du å skifte på et lite toalett? Det finnes ulike luktfjernere og posedeodoranter som har innhold mindre enn 100 ml, og kan derfor medbringes i håndbagasjen.

Reise til varmere strøk

I varmere land, svetter vi mer. Noen vil oppleve at platen løsner lettere, og kanskje oftere som følge av dette. Sørg for å ta med deg nok utstyr på din reise. Det finnes ulike badebelter og badetøy for deg som ønsker å skjule posen. Vi viser deg gjerne vårt utvalg i vår butikk.

 

Bestill i tide

Vårt helsepersonell jobber kontinuerlig for at du skal få dine varer i tide. Skal du ut på en lengre reise, er det viktig å ha alt på plass i god tid. Vi må bestille fra våre leverandører, i hektiske perioder kan dette ta noe tid. Vi anbefaler deg derfor å bestille i god tid (helst 2 uker i før avreise), slik at du får med deg det utstyret du er fornøyd med, og ikke en reserveløsning.

Lær mer..

Sjekk NORILCO sin hjemmeside for flere nyttige tips og erfaringer her...

Husk å bestille dine varer i god tid før din reise

Ut på tur- aldri sur

  • Bestiller du over 3 måneders forbruk må du betale egenandel for følgende perioder du bestiller utstyr for.
  • Planlegg godt, og bestill i god tid før avreise.
  • Snakk med våre dyktige medarbeidere om det er noe du lurer på
Skjermbilde 2018-08-28 kl. 12.38.51

 Når du reiser til varmere strøk, svetter vi mer enn normalt. Noen kan oppleve at platen vil løsne raskere fra huden som følge av dette. Bruk en uparfyrmert antiperispirant på huden, rett før du setter på platen. Dette vil hemme væskeutskillelse i dette området.