Search

Personvernerklæring og samtykke

Ønsker du å gi ditt samtykke, eller trekke ditt samtykke tilbake klikker du her

 

 

Personopplysningsloven setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Bandagist 1 kan lagre og hvordan vi kan forvalte disse. Dette gjelder også for våre tjenester på internett. I tillegg gir lovverk som blant annet markedsføringsloven og regnskapsloven også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.

I henhold til personopplysningsloven skal Bandagist 1 informere om hvordan vi benytter de personopplysningene vi mottar. I henhold til forordnigens kapittel 9, 2.ledd pkt.h som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger.

 

BEHANDLINGSANSVARLIG

Behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven er Bandagist 1 AS. For kontaktinformasjon se Kontakt oss.

BEHANDLINGENS FORMÅL

Personopplysninger benyttes av Bandagist 1 til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der Bandagist 1 må vite hvem vi har kontakt med. Formålet er at Bandagist 1 sine kunder skal motta invitasjoner til fagdager, nyheter, tilbud og informasjon om tjenester som er aktuelle for våre kunder, samt delta på spørreundersøkelser.

OPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Bandagist 1 innhenter og lagrer personopplysninger, bare i den utstrekning du er blitt underrettet og har godkjent dette. Vi bruker navn, adresse, email og mobilnummer i forbindelse med utsendelse av informasjon. Disse personopplysninger (navn, adresse, SMS, e-postadresse etc.) brukere har oppgitt på Bandagist 1’s tjenester, eller tilknyttede tjenester fra underleverandører, vil bli lagret i våre eller våre underleverandørers databaser. Dette for å sikre at vi kan levere den tjenesten våre brukere forventer.

Ved bestilling av medisinsk forbruksmateriell, behandler Bandagist 1 kun de opplysninger som er nødvendige for å ekspedere din resept på en trygg måte. Historikken for medisinsk forbruksmateriell lagres i eget system som er godkjent av Direktoratet for e-helse.

UTLEVERING AV OPPLYSNINGER

Informasjon du sender fra deg, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil bare videreformidles til tredje part der det trengs for å tilby tjenesten eller er ledd i betalingsinnkreving eller regnskapsbehandling, eller dersom du har samtykket til dette.

Bandagist 1 gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

Bandagist 1 har taushetsplikt om din bruk av produkter og tjenester.

LAGRING AV OPPLYSNINGER

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter. Du kan som kunde reservere deg mot informasjon via SMS, telefon, mail eller brev, ta i så fall kontakt med oss.

Bandagist 1 bruker databehandler til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd i behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere pr i dag:

  • Uni micro
  • 4Human
  • Medilink
  • Altipluss

INNSYN, ENDRING OG RETTING AV INFORMASJON

Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Du kan lese mer om dette på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no

SSL-KRYPTERING

Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

STATISTIKK

Bandagist 1 bruker statistikkverktøyene Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics , slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker begge cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

GOOGLE ADWORDS

Bandagist 1’s nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Bandagist 1’s nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettjenester fra Bandagist 1 samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.

Bandagist 1’s nettsted benytter følgende cookies

Navn Brukes til
Google Analytics
_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).
Facebook Pixel En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

FACEBOOK

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

MER OM VÅRE FACEBOOK-SIDER

Våre sider på Facebook vår kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel.

Bandagist 1 forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.

RETTIGHETER

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører Bandagist 1. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.

FORBEHOLD

Innholdet på www.bandagist1.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Bandagist 1 prøver etter beste evne å forhindre dette. Bandagist 1 fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

Bandagist 1 er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.