Search
INKONTINENS
Visste du at ...
25 % av voksne kvinner og menn opplever en form for inkontinens. Det er mange som ikke oppsøker hjelp. Hos Bandagist 1 får du hjelp og veiledning etter dine behov.
Fakta om inkontinens

Det er flere ulike årsaker til inkontinens, og også ulike former for inkontinens. Visste du at 1 av 4 kvinner opplever inkontinens i løpet av livet?

Les mer her
Institusjon eller hjemmetjeneste?

Ved opphold på institusjon er det kommunale anbud som styrer hvilke varer som blir levert. Ved hjemmesykepleie får man varer levert på blå resept og kan selv velge tilpasset produkt.

Les mer her
Regelverk

Det er ulike regelverk for voksne og barn. Samtidig er det mange som kvier seg for å fortelle om problemet og derfor ikke oppsøker hjelp.

Les mer her
Knipeøvelser

Har dokumentert effekt på lekkasjer. Les mer om hvordan du gjør øvelsene riktig her

Ditt personvern, vårt ansvar

Vi oppbevarer dine personlige opplysninger i henhold til nye forskrifter om personvern. Dine opplysninger vil kun bli brukt for å gi deg informasjon som kan være relevant for deg og din situasjon.

Trygghet og diskresjon

I våre butikker har vi samtalerom hvor du kan prate uforstyrret med kompetent helsepersonell. Våre medarbeidere vet hvilke spørsmål som skal stilles, og vil veilede deg i den situasjonen du er

Levering av dine varer

Vi kjører dine varer hjem til deg ved behov og ønske. Vår varebil er nøytral, og forsendelsen kan pakkes i nøytrale esker eller poser. Tidspunkt for levering avtales ved bestilling

VÅR VERDIKJEDE
Når du bestiller varene dine, er vi opptatt av du skal føle deg ivaretatt, trygg og sikker på at riktige varer er på vei
1.
Bestill dine varer

Send inn din bestilling per mail, eller ring oss

2.
Bestillingen håndteres

Vi bestiller fra riktig leverandør, pakker og gjør klar dine varer

3.
SMS

Du mottar en sms når varene er klare for å hentes eller kjøres hjem til deg

4.
Varemottak

Du mottar dine varer, og sjekker at alt er riktig i henhold til bestilling

5.
Føl deg trygg

Du kan bestille varer for inntil 3 mnd. forbruk. Vi snakkes igjen ved behov eller neste gang du ønsker å bestille.