Search
HJELPEMIDLER
Visste du at ...
det finnes mange hjelpemidler som kan bidra til en enklere hverdag. Noen hjelpemidler kan du få dekket gjennom hjelpemiddelsentraler, andre må du betale for selv.
Elektroniske hjelpemidler

I Fredrikstad forhandler vi elektriske kjøretøy og rullatorer for deg som trenger ekstra støtte når du skal ut. Kom innom oss for demonstrasjon og info.

Kontakt oss
Kompresjon

Vi har medisinske kompresjonsstrømper for deg med hevelser i beina, sår som ikke gror og åreknuter. Våre strømper er av høy kvalitet og vi må måle dine bein for å finne riktig strømpe

Les mer her
Brystproteser

Det er mange som ikke får rekonstruert sitt bryst etter brystkreft. Hos Bandagist 1 vil du finne et godt utvalg undertøy, badetøy og proteser fra markedsledende leverandører.

Les mer her
Støttebandasjer og ortose

Vi har støtte for alle ledd, i tillegg har vi god kompetanse rundt egenskapene til hvert produkt. Vi samarbeider gjerne med din fysioterapeut for å sikre det beste produktet til deg.

ADL Hjelpemidler

Noen har behov for ulike hjelpemidler i hjemmet. De hjelpemidlene du ikke finner hos din hjelpemiddelsentral vil vi være behjelpelig med å finne til deg.

Sko, såler og fotpleie

I utvalgte butikker har vi helse sko, sko som er enkle å ta av og på, sko for hallux valgus og spasersko. For deg som ikke trenger sko, men bare en fotseng har vi såler for de fleste problemføtter

Såler

Er du plaget med vondt i akilles-senen, knær eller hofter? uten å vite hva som er årsaken? Kanskje trenger du en såle for å hjelpe steget ditt?

Omsorg

Bandagist 1 skal utvise omsorg og hensyn i behandling og pleie overfor både medarbeidere, pasienter og helsepersonale.

Respekt

Bandagist 1 skal vise respekt og hensyn overfor pasienter, helsepersonale og medarbeidere. Vi behandler alle slik vi ønsker å bli behandlet.

Forståelse

Bandagist 1 skal vise empati, forståelse og vilje til å akspetere andres behov og valg. Vi utviser menneskelighet, men holder en profesjonell distanse

Kompetanse

Vi opptrer profesjonelt med erfaring, kunnskap og kompetanse når bandagistarbeidet utføres. Vi setter en høy standard for utføring av bandagistrelaterte arbeidsoppgaver i bransjen.

Klinisk Praksis

Vi opptrer med tillit og saklighet ved bruk av medisinske uttrykk og i væremåte, vi fremstår som en forlengelse av helsesektoren.