Search

Husk å ta godt vare på bena dine ved reise

Husk å ta godt vare på bena dine ved reise

JOBST Travel kompresjonsstømper:

  • reduserer risikoen for hovne ben
  • reduserer risikoen for trette og verkende ben.
  • Hjelper til med å redusere risikoen for blodpropp.

Komresjonsstrømpene øker blodsirkulasjonen slik at du unngår verkende, ømme og hovne ben. Strømpene vil gi et trykk på leggmusklene som hjelper hevelsene å gå ned ved å presse væsken tilbake til blodårene, øke trykket, hjelpe «ventilene» å holde seg tett og hjelpe blodet tilbake til hjertet. Muskel-venepumpen aktiveres ved at vi er i bevegelse. Jo mere du beveger deg desto bedre effekt vil du få av kompresjonsstrømpene.

Husk at alle kan bruke kompresjon, gamle som unge.

Dra til Bandagist.1 og kjøp et par kompresjonsstrømper, du vil kjenne forskjellen.