Search

Leddstøtter til deg som er aktiv

Leddstøtter til deg som er aktiv

Har du tråkket over?

Bandagist 1 har gode støtter og ortoser til deg som sliter med overtråkk. Har du tendenser til hypermobile ledd, eller kanskje du har tråkket over såpass mye at leddbånd har blitt litt slakke? Hos Bandagist 1 har vi kompetente medarbeidere som gjerne veileder deg. Vi har gode fleksible ortoser til deg som ønsker å være aktiv. Dersom du er i en akutt fase der du trenger kompresjon og støtte samtidig har vi løsninger for deg også.

Husk imidlertid RICE, dersom du har tråkket ovr og opplever hevelser.

R-rest (hvile)

I-Ice (ise ned)

C-compression (kompresjon)

E-Elevate (hev smerteutsatt område)

 

Senebetennelse i arm?

Mange av våre kunder kommer innom fordi de opplever smerte i arbeidssituasjon. Første bud vil være å eliminere eller variere årsaken til betennelsen. Sitter du feil? Anspenner du deg? Er det lite variasjon i arbeidshverdagen? Dersom du har en kontorstilling, hvor du blir sittende å skrive en hel dag, kan mange oppleve smerter i underarmene. Bandagist 1 leverer ortoser som fikserer håndledd, slik at du ikke trigger betennelsen.

 

Kompetanse

Hos Bandagist 1 vil du finne kompetente medarbeidere som alle har fått god produktopplæring på alle våre ortoser. Flere av oss har idrettsfaglig bakgrunn og har god kompetanse på leddskader. Vi har gode støtter for kne, rygg, håndledd og ankler.

 

Velkommen til oss!